Monday, 21 May 2012

Lagi-lagi Jatuh Katil

Assalaaaaamualaikum..~!!

Adoyai, anak ayah, Musyrif Ziqri oi..!!

Selepas Jatuh Katil pada 25 April dan Jatuh Katil Lagi pada 10 Mei, Ziqri kini mencatat rekod dengan jatuh buat kali ke-3 dalam tempoh xsampai sebulan, iaitu pada 20 Mei.

Hat-trick Hero

Kenapa asyik jatuh je..? Macam mana boleh jatuh lagi ni..?

Ok, masa kejadian ni berlaku, aku ada nun jauh kat Kota Kinabalu, kerja. So dah menjadi kebiasaan, bila Mama Eta berdua je dengan anak, diorang akan tidur bersama, baby cot tolak tepi. 

Ziqri macam biasa la, over excited bila dapat tempat tidur yang super duper luas. Guling sana, guling sini. So sebagai langkah keselamatan, Mama Eta memang dah 'pagarkan' katil tu dengan menyusun bantal2 kat tepi katil untuk block Ziqri daripada terjatuh.

Tapi sayangnya, pada hari tu, Ziqri terlalu kuat buat bantal2 tu. Bantal tu jatuh, Ziqri pun jatuh sama. Cuma sedikit lega, bila Mama Eta bagitau yang kepala Ziqri jatuh atas bantal, bukan atas lantai.

Hurmmmmmmmmmmmm..

Moga2 anak ayah ok, xde pape & kekal sihat. Amin.

Ibu bapa lain yang baca post ni, hati2 gak ye.

Sekian.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...