Tuesday, 1 May 2012

Baby Cot

Assalaaaamualaikum..~!!

Ok, simple je cite kali ni. Ingat lagi x cite Ziqri jatuh katil hari tu? If dah lupa atau xpernah tau, boleh klik kat SINI. So susulan daripada kejadian tu, maka kami suami isteri pun mencari & membeli baby cot. Mula2 tu plan nak beli kat Jusco Bukit Tinggi. Tapi kat situ xbanyak choice. Then kami pun g ke kedai Twins Baby, seberang jalan je dengan Jusco tu. Banyak pilihan & banyak gak offer. Maka dibelilah oleh kami baby cot ini :)

Baby Cot

Fibre Mat
Siap pasang..!

Ziqri ok x..?

Item
Harga Asal
(RM)
Diskaun
Harga Kami Beli
(RM)
Baby Cot
499.00
RM220
279.00
Fibre Mat
215.00
10%
193.50
Fitted Sheet
39.90
5%
37.90
Deluxe Crib Bumper
89.90
5%
85.40
JUMLAH
843.80

595.80


Jumlah penjimatan = RM248.00
Berbaloi2  :)

So kepada kawan2 sebaya kat luar sana yang ada anak kecik, eloklah beli baby cot untuk anak korang agar keselamatan dia akan lagi terjamin. Insyaallah :p

Ok, tu je. Semoga Ziqri tak jatuh katil lagi lepas ni.

Sekian, wassalam..~!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...