Saturday, 11 January 2014

Celebrate Habis Pantang Kat Little White Cafe

Assalaaamualaikum..~!!

Selepas 44 hari berpantang yang pelbagai selepas melahirkan Zaeem, akhirnya Mama Eta dah FREE. Hehe. Berpantang gitu-gitu je sebenarnya. Tapi setidak-tidaknya berpantang dia kali ni lebih baik berbanding masa kelahiran Ziqri dulu laa.

So bagi meraikannya, kitorang pun g makan kat Little White Cafe, Bangi.

Double Joy

Roast Chicken & Beef Lasagna

Drinks
Rasa makanan dan minuman dia ok laa. Tapi bila nak dibandingkan dengan harganya - kek (>RM10); main course (>RM20 each); jus epal gelas kecil tu (RM5); kitorang tak makan situ lagi kot. Hehe. Kalau tak pun, pergi minum petang sekali sekala boleh kot sebab kedai tu jual pavlova gak. Macam sedap je :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...