Sunday, 19 January 2014

Austin Steak House Bangi

Assalaaaamualaikum..~!!

Kalau korang tengah mencari-cari kedai makan best kat sekitar Bangi, salah satu option yang aku syorkan adalah kat Austin Steak House..!

Kitorang berkesempatan pergi makan kat sana pada hari Khamis lepas. Oleh sebab hari Jumaat adalah cuti umum dan kitorang pun akan pergi bercuti, jadi aku pun dapat idea untuk belanja emak dan famili makan kat luar.

Jujurnya niat awal aku nak bawa diorang makan kat Laman Grill milik Chef Zubir. Tapi disebabkan harga makanannya yang masyaAllah aku tak mampu, lupakan je laa. Maka digooglelah lagi tempat makan lain yang popular antaranya Rumah Makan Cibiuk, Wadihana Islamic SteakHouse (WISH), The Grato dan @Grill. Akhirnya Austin Steak House yang menjadi pilihan sebab harga yang berpatutan, review orang ramai yang baik dan konsepnya yang agak unik.

Kitorang sampai lebih kurang jam 8.30 malam. Pelanggan agak ramai tapi masih ada tempat duduk yang kosong untuk kitorang. Selepas diteliti menu makanan dan minuman, kitorang pun order. Alhamdulillah servis agak laju sebab tak lama lepas tu, satu demi satu hidangan kitorang sampai.

Combo Steak - RM17.90
Sizzling Steak - RM15.90
Beef Spaghetti - RM8.90
Juices - RM5 kot
Bismillah
Makannnnnn!!!!
Nenek & Ziqri
Ayah & mama
Zaeem
InsyaAllah kitorang akan kembali ke Austin Steak House untuk mencuba makanan lain.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...