Monday, 5 March 2012

Musyrif Ziqri, 6 bulan

Hari ni 5 Mac 2012, anak kami genap 6 bulan usianya. Hari ni hari Isnin, 6 bulan lepas pun hari Isnin masa Musyrif Ziqri lahir. Nasib baik my wife ingatkan, kalau x, sure hari ni berlalu macam tu je. 6 bulan dah kitorang bertiga, walaupun hakikatnya diorang lagi kerap tinggal berdua je sebab aku g Kursus DPA. Jom layan gambar-gambar evolusi Musyrif Ziqri dari hari lahir sampailah ke hari ni..

Day 1
1st time gambar bertiga

I love both of u
Day 2 kot - kuar hospital
Jaundice =(
Mama pun tdo hospital =(
Kulit gelap, mata kuning
Ziqri & nenek
Day 41 @ KFC Kluang
Selepas 16 hari terpisah
Day 42 xreti pegang baby lagi
Ziqri melawat klinik Mama
Alololololo
Mandi time!
Happy family =)
Serius
Seronok
Ziqri & Mama @ PUSASDA, PD
Suka mandi
Tengok tv
@ Kenduri kahwin, baru bangun tdo
Happy Birthday Mama
Main iPad dgn ayah, xleh nak rotate gambar
Hensem
Alhamdulillah, syukur sangat-sangat atas kurniaan Allah ni - both my wife & our son =)

-End-

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...