Thursday, 12 September 2013

Sah, Tulang Patah!

Assalaaamualaikum..~!!

Hari ni Mama Eta ada appointment kat Hospital Putrajaya untuk follow up rawatan tangan dia yang dikhuatiri patah tu. Appointment sebenarnya pukul 9 pagi. Kitorang lak sangat menepati masa, sampai sana pukul 859 pagi. Haha. Silap besarlah perancangan kitorang ni sebab awal 1 minit tu mengakibatkan kitorang cuma dapat jumpa doktor 3 jam 30 minit kemudian. Cis.

Tunggu giliran bersama-sama dengan Ali Setan (top right corner)
So far kedaan tangan dia dah makin baik. Jadi kitorang harap sakit ni sebenarnya sekadar kecederaan otot je. Doktor buka balutan backslab dan picit-picit tangan Mama Eta daripada pergelangan tangan hingga ke lengan. Tetiba Mama Eta menjerit. Ouch! Rupa-rupanya siku dia bengkak. So sahlah 99% memang tulang patah. Kurang 1% lagi sebab tak buat x-ray. Huhu.

Oleh sebab itu, bertambahlah lagi tempoh MC Mama Eta untuk 2 minggu lagi. Tangan pun berbalut dan tergantung untuk 2 minggu lagi. Hurm.. Get well soon ok, wife!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...