Saturday, 16 June 2012

Baby High Chair

Assalaaaaaamualaikum..~!!

Nenek ada SURPRISE untuk Musyrif Ziqri. Apakah..? Apakah..? Baca tajuk pun dah tau daa. LOL.

Malam semalam, kami tiga beranak balik ke Putrajaya. Dalam hati (ke kepala..?) tertanya2 gak apa laa surprise yang mak maksudkan tu. Then sampai je rumah, buka pintu, dah nampak. Baby High Chair.

Pagi ni masa nak sarapan, Ziqri pun join sama. Ziqri duduk kat kerusi baru dia laa. Mama Eta suapkan biskut kat Ziqri. Berselera dia makan <-- xde kena mengena pun dengan kerusi baru.  Tapi ok laa, xperlu nak letak Ziqri kat tilam & main sorang2 masa semua orang makan kan. Terima kasih nenek.

Breakfast..!


Nenek beli kerusi biru


Ooo, boleh lipat..

Ok, pendek je cerita kali ni.

Wassalam.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...